Terug naar overzicht

Ref. C0161

Nieuwbouwwoning in landelijke stijl

Deze nieuwbouwwoningen in oprichting worden gebouwd door een lokale familiale onderneming met een uitstekende reputatie. De woningen worden gebouwd met kwalitatieve materialen en zijn zowel volledig afgewerkt als wind- en waterdicht te koop. De ruwbouwwerken zijn reeds afgewerkt en binnenkort worden de ramen en deuren opgemeten.
Indien wind-en waterdicht gekocht wordt, is oplevering voorzien in september/oktober 2024. 
Indien een afgewerkte woning wordt aangekocht kunnen alle materialen en afwerkingen nog gekozen worden, in overleg met de bouwheer. Er kan gekozen worden tussen verwarmen op gas OF via warmtepomp. 
De woningen hebben een bewoonbare oppervlakte van 180 vierkante meter (exclusief zolder) en bevinden zich op 433/433 vierkante meter grondoppervlakte. 
Elke woning bevat een ruime lichtrijke woonkamer, keuken met keukeneiland, 2 toiletten, berging, 3 slaapkamers (1incl. en-suite dressing), 1 badkamer met bad én douche én een kwalitatieve carport. 
Er is mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW indien men aan de voorwaarden voldoet. 
Wind- en waterdicht komt deze woning op +/- €369 000 INCLUSIEF BTW (6%) op de constructie en INCLUSIEF registratiekosten op de grond. 
Volledig afgewerkt komt deze woning op +/- €463 000 INCLUSIEF BTW (6%) op de constructie en INCLUSIEF registratiekosten op de grond. 
Interesse? Meer info? Bel Mieke voor een vrijblijvend bezoek: 0471/57.94.06