Terug naar overzicht

Ref. CH0102

3-slaapkamerwoning met grote tuin op rustige ligging

In de Waterhoenstraat, op 2km van het station van Kortemark, vinden we deze verder af te werken woning. De grote verbouwingen zijn reeds achter de rug. Beneden werd alles vervangen (elektriciteit, water), enkel de berging moet nog voorzien worden van een vloer. Beneden vinden we de inkomhal met gastentoilet, woonkamer met aansluitend keuken (voorzieningen voor keukeneiland aanwezig) en wasplaats / berging. Boven werden 2 slaapkamers reeds afgewerkt. 1 Slaapkamer en de dressing ruimte dienen nog verder afgewerkt te worden. De nieuwe badkamer is reeds geïnstalleerd, enkel het schilderen ontbreekt nog. Verder kom je via het zolderluik terecht op de zolder. 
De woning wordt verwarmd met een warmtepomp (incl. airco functie) en warm water wordt voorzien ahv een zonneboiler. Verder zijn hier ook 21 zonnepanelen geïnstalleerd, incl. groenestroomcertificaten. 
Drijfkracht en een waterverzachter zijn ook aanwezig. Door een EPC waarde 309 is er géén renovatieverplichting van toepassing. 
Buiten vinden we een zalig rustige tuin, met zicht op de Koutermolen. Hier vinden we ook een bijgebouw met overdekt terras. Naast en voor de woning is er voldoende parkeergelegenheid. 

Interesse in deze woning? Bel Mieke voor een bezoek: 0471/57.94.06