Terug naar overzicht

Ref. C0068

RUIME WONING MET DUBBELE GARAGE / WERKPLEK

In de Koekelarestraat in Kortemark vinden we deze ruime woning op een perceel grond van net geen 800 vierkante meter. 

We komen de woning binnen via de inkomhal (met trap naar eerste verdiep). Op het gelijkvloers vinden we een zeer ruime, lichtrijke keuken met prachtig vergezicht, een ruime woonkamer, opgedeeld in zithoek & eetruimte. Aanpalend aan de keuken bevindt zich een bureau-ruimte en vanuit de keuken is er toegang tot de droge, ruime kelder. 
Vanuit de keuken hebben we toegang tot de aanbouw / veranda en lopen we verder naar de wasruimte / technische ruimte / speelkamer(s) (dewelke ook kunnen ingericht worden als slaapkamers). Beneden vinden we uiteraard ook een toilet. 
Op het eerste verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet. 
Via een vaste trap kom je terecht op de zeer ruime, geïsoleerde zolder. Door de aanwezigheid van een vast trap kan de zolder dus zeker verder afgewerkt worden zodat deze een volwaardige slaapkamer / hobbyruimte wordt. 
Buiten vinden we een dubbele garage (2 garagepoorten) en veel parkeermogelijkheden. 
In de Zuid-West gerichte tuin geniet je van heel wat privacy en kan er vergezicht gecreëerd worden op de uitgestrekte velden achter de woning. 
Deze woning bevindt zich op 3km van het station van Kortemark, op 1,8km van het sportcentrum van Kortemark en dus vlakbij het centrum waar zich tal van winkels bevinden. 

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.

Benieuwd in deze woning? Aarzel niet & bel Mieke voor een vrijblijvend bezoek: 0471/579.406