Terug naar overzicht

Ref. CH0064

Gerenoveerde 5-6 slaapkamerwoning met mooie tuin, op wandelafstand van het station van Kortemark

In de Hoogledestraat in Kortemark, op 200m van het station, vlakbij bakker en op fietsafstand van diverse winkels vinden we deze gerenoveerde ruime woning. We betreden de woning via de inkomhal, afgescheiden van de woonkamer met een glazen deur. Beneden bevindt zich de woonkamer, keuken en badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet. Tot slot vinden we hier ook nog een technische ruimte voor wasmachine etc. Op het eerste verdiep vinden we een apart toilet en 3 lichtrijke slaapkamers, voorzien van rolluiken. Op het tweede verdiep, eveneens bereikbaar via een vaste trap, vinden we op vandaag 4 kamers. Deze werden gemaakt met gyproc en zijn zeer makkelijk opnieuw naar wens in te delen tot 2 of 3 (ruimere) slaapkamers. 
Buiten vinden we een gezellige tuin met terras, zandbak en toegang tot de garage. De tuin is dus ook toegankelijk via de garage. De garage op zich is toegankelijk via een achterliggende straat.
De gevel is voorzien van 2 deuren - 1 deur geeft onmiddellijke toegang tot de tuin (handig om vuilnis bv. buiten te zetten of om gasten onmiddellijk in de tuin te ontvangen). 
De woning heeft een Energielabel C (226 kWh/m2 jaar, géén renovatieverplichting) én beschikt over een conforme elektriciteitskeuring. 

Interesse in deze woning? Aarzel niet en bel Mieke voor een vrijblijvend bezoek: 0471/57.94.06