Terug naar overzicht

Ref. CH0021

Villa met loods in Kortemark

Op zoek naar een ruime woning met zonnige tuin én een mooie loods? 
Op de Staatsbaan in Kortemark treffen we deze energiezuinige woning. Op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal, gastentoilet, lichtrijke woonkamer met gezellige houtkachel, lichtrijke keuken met aansluitend koele berging, badkamer met douche en toilet, wasplaats en een ruime inpandige garage. 
Op het eerste verdiep vinden we een grote polyvalente ruimte, 3 slaapkamers waarvan 1 met ensuite dressing, badkamer en apart toilet. 
Via het zolderluik kom je terecht op de ruime zolder die kan dienen als extra stockageruimte. 

Buiten vinden we een ruime tuin met pergola, tuinhuis, moestuin, afgesloten carport én een loods van 140 vierkante meter, de droom van élke kleine zelfstandige / de betere klusser. 
De loods is toegankelijk via een aparte toegangsweg. 

Vooraan de woning vinden we voldoende parkeergelegenheid. De woning kan ook volledig afgesloten worden via een hekken (beschikbaar en inbegrepen). 

Deze asbestveilige, energiezuinige woning beschikt over een conforme elektriciteitskeuring. Op de loods bevinden zich maar liefst 52 zonnepanelen mét nog lopende groene stroom certificaten. 
We bevinden ons vlakbij het centrum van Zarren, waar ook een supermarkt gevestigd is. Op een boogscheut vinden we meerdere winkels en het station van Kortemark. 

Interesse in een bezoek? Aarzel niet en bel Mieke voor een vrijblijvende afspraak: 0471/579.406