Terug naar overzicht

Ref. CH0016

MOOIE GEZINSWONING IN RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE BUURT

In de Pastoor Denysweg, vlakbij de Koutermolenstraat te Kortemark vinden we deze goed onderhouden en zeer ruime woning. 

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met trap, ruime leefruimte, grote keuken, badkamer, apart toilet, zeer ruime slaapkamer en een aparte bureau-ruimte (die ook kan ingericht worden als extra slaapkamer). Vanuit de keuken hebben we toegang tot de ruime droge kelder. Ten slotte vinden we hier ook nog een wasplaats met ingemaakte kasten, een technische ruimte en een garage met sectionale poort. De garage is toegankelijk vanuit de Koutermolenstraat (zeer groot pluspunt!!)

Op het eerste verdiep vinden we een ruime nachthal en 2 zeer ruime slaapkamers (mogelijk tot maken van meerdere slaapkamers). Boven de garage bevindt zich ook nog een ruime zolder, toegankelijk via een uitklapbaar zolderluik. 

Buiten vinden we een ruime, onderhoudsvriendelijke tuin en zeer groot tuinhuis mét 2de garage, opnieuw toegankelijk vanuit de Koutermolenstraat. 

Deze woning bevindt zich vlakbij het centrum en het station (1.9 km) van Kortemark. Sportaccommodatie etc op fietsafstand (1.4km). 

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.

Benieuwd om deze eigendom beter te leren kennen? Voor meer info of een bezoekje, bel Mieke: 0471/579.406